Moderno zgrajena Vila nudi kvalitetno in sodobno bivanje

naslovna

V moderni večstanovanjski vili se v naravnem okolju ob urejenem obrežju Gradaške nahajajo izjemno kakovostno zgrajena in sodobno zasnovana stanovanja. Vrhunski materiali in izjemne rešitve arhitektov so lepo vpete v nadstandardno vilo, ki je lepo umeščena v sosesko in okolje.

trnovo-7
Vila nudi nadstandard in udobje za najbolj zahtevne. Sodobna stanovanja bodo prepričala vse, ki znajo ceniti mir, zasebnost na elitni lokaciji ter prednosti bivanja v manjši vili. Namenjena je peščici, ki bo izbrala najboljše, kar nudi nepremičninski trg.

Premišljena ureditev in zazidava, orientirana na mesto in urejeno zeleno okolico, nudita življenje, povezano z naravo v bližini mesta.

SODOBNA, FOTURISTIČNA IN NADSTANDARDNA GRADNJA

Stavbo odlikuje kakovostna skeletna gradnja, ki se skupaj z uporabo nadstandardnih materialov prepleta v sodobno zgrajeni objekt.

Arhitekti so vili dodali skladnost z okolico in hkrati unikatnost z naravnimi odtenki barv fasade, ki presenetijo naše čute in vabijo k dotiku. Pogled na vilo odkrije pogled na nekaj novega, sodobnega in futurističnega, čiste linije in dovršena izdelava dokazujeta, da gre za nadstandardno gradnjo, hkrati pa pogled spodbuja domišljijo in sanjarjenje, saj se čiste linije z bogatimi vzorci zlijejo v eno, hkrati pa delujejo kot platno, namenjeno sproščanju naših misli in oči.
naslovna
Fasada, izdelana iz visokokakovostne 3-milimetrske tankoslojne keramike, ki trenutno predstavlja najvišji svetovni standard visokoizolacijskih fasad, je dodatno obogatena z unikatnimi vzorci perforirane pločevine. Izjemno kakovostna fasada, oblikovana po detajlih biroja Sono arhitekti, tako zdaleč nima le funkcionalne naloge, temveč impozantno zapelje mimoidoče.

Pod lepo fasado iz tankoslojne keramike se nahaja kvalitetna izolacija grafitnega stiropora. Visoko kvalitetna okna in kar 40 cm debel sloj izolacije na strehi z že omenjeno vrhunsko fasado so lastnosti vile, ki se postavlja kot nizkoenergetski objekt.

UNIKATNOST IN GLAMUR – VAL ZANIMIVIH VZORCEV PERFORIRANE PLOČEVINE

trnovo-7

Nizi perforirane pločevine se nadaljujejo tudi na drugih elementih in s tem predstavljajo čudovito celoto, hkrati pa rišejo svojevrsten val zanimivih vzorcev, ki se pojavljajo na balkonskih in dvoriščnih ograjah, stopniščni konstrukciji z ograjo ter na okenskih okvirjih, narejenih po naročilu in z izjemno preciznostjo. Francoski balkoni so zaščiteni s stekli iz kaljenega in lepljenega stekla.

Perforirano pločevino poleg izjemnih vzorcev in prijetne barve odlikujeta tudi velika obstojnost in enostavno vzdrževanje, enako velja za keramično fasadno oblogo, ki se čisti zgolj z vodo. Celotna fasadna obloga zagotavlja več desetletij enak izgled objekta in s tem ne izgublja videza.

Vstop v posamična stanovanja je mogoč tudi skozi impozantna, po naročilu izdelana enokrilna vhodna vrata proizvajalca Pirnar. Vsa vhodna vrata v stanovanjih so izdelana iz aluminija, odpreti pa jih je mogoče tudi s senzorjem na prstni odtis. Vhodna vrata na zemljišče objekta in vrata za vstop v objekt bodo vodena iz stanovanja preko barvnega video-domofona, s katerim lahko obiskovalcem omogočite vstop v vilo.

Parkiranje je zagotovljeno v kletnih prostorih vile, kamor se vstopa z avtomatskim dvigalom na daljinski poziv. Celovita rešitev, ki omogoča, da se promet iz urejene okolice vile premakne pod njo, je več kot dobrodošla. Vsakemu stanovanju v kletnih prostorih pripadata dve parkirni mesti nadstandardnih dimenzij in kletna shramba.

NAJSODOBNEJŠI SISTEMI ZA POPOLNO VARNOST IN INTIMO

NATANČNE IN PRECIZNE INSTALACIJE ZA NAJVIŠJO MERO UDOBJA IN ENERGETSKO UČINKOVITOST

trnovo-7

Sodobno vilo poleg izjemno kakovostnih vgrajenih materialov odlikujejo tudi natančno izvedena gradbena dela vključno z vsemi elektro- in strojnimi instalacijami.

V vili je za ogrevanje poskrbljeno preko talnega gretja, vsako stanovanje pa ima lastno enoto zunanje toplotne črpalke voda–zrak, ki je nameščena na strehi objekta. Za pripravo tople sanitarne vode je predvidena notranja enota toplotne črpalke z vgrajenim lastnim zalogovnikom vode, ki je nameščen v utilitiju posameznega stanovanja. Poleg tega imajo vsa stanovanja vgrajen rekuperacijski sistem centralnega prezračevanja z izmenjavo zraka v posameznih prostorih, skladno s potrebami za dovajanje svežega zraka. Vsako stanovanje ima predvideno tudi hlajenje objekta preko notranjih stenskih konvektorjev, preko katerih je možno tudi dodatno gretje stanovanja.

Nosilna konstrukcija stavbe je zasnovana armiranobetonsko in je ustrezno toplotno, zvočno in finalno obdelana. Strešna konstrukcija je vrhunskega proizvajalca Sikaplan in je izdelana iz tekstilne folije in izolirana s 40 centimetrsko plastjo izolacijskega materiala.

NADSTANDARDNO STAVBNO POHIŠTVO VIŠJEGA CENOVNEGA RAZREDA IN VRHUNSKE IZDELAVE

V celotnem objektu so vgrajena vrhunska trislojna alu-les okna in vrata višjega cenovnega razreda, ki so izdelana na okolju prijazen način in se ponašajo z več izolacijskimi komorami in tesnili za optimalno zvočno in toplotno izolacijo ter nudijo veliko svetlobe. Vsa okna so zastekljena s trojno zasteklitvijo in imajo skupni koeficient toplotne prevodnosti 0,7. To seveda pripomore k izjemni zvočni izolaciji in prihranku energije.

Na zunanji strani so na vseh oknih vgrajena zip screen senčila s podometno vgradno omarico in stranskimi vodili, barvanimi v enaki barvi kot okna. Pomik senčil na vseh oknih poganjajo elektromotorji.

Stanovanja odlikujejo tudi velike panoramske stene, ki nudijo veliko svetlobe, razglede na zeleno okolico ter občutek prostornosti in svobode.

Za komunikacijo med posameznimi etažami in garažo v kleti je v vili dvigalo.

Vila Gradaška kot celota je torej izjemno dovršena, moderna zgradba, ki nudi udobje in intimo, odlikuje pa jo uporaba materialov in stavbnega pohištva najvišjega cenovnega razreda.

trnovo-7

Fotogalerija

Vila Gradaška ni zgolj lepo umeščen objekt na odlično lokacijo, temveč vzpostavlja razpoloženjsko razsežnost bivalnega okolja, ki se z odprtimi površinami kot tkivo veže v zeleno okolje in zlije z urejenimi potmi, ki vodijo do le streljaj oddaljenega mestnega središča in rekreacijskih površin.
Preberi več o izjemni lokaciji