Stanovanja

ČUDOVITA KOMBINACIJA ČISTIH LINIJ IN UNIKATNIH DETAJLOV

V notranjosti objektov ljudje preživimo ogromno časa, zato je pomembno, da je temu prilagojena tudi izkušnja doživljanja bivalnega prostora. Oblikovanje sodobne vile, katere zunanje površine imajo pragmatične čiste linije, obogatitev pa prinaša val unikatnih detajlov iz perforirane pločevine, temelji na ureditvi notranjih prostorov. Osrednja percepcija oziroma vodilo pri oblikovanju nadstandardnega objekta je bila ureditev sodobno zasnovanih notranjih prostorov, ki so nato smiselno povezani s površinami zunaj vile.
Snovanje vile in posameznih stanovanj pa je seveda temeljilo tudi na iskanju potrebne intime, ki jih potrebujejo prebivalci različnih starostnih skupin in navad. Svojevrstna spiralna pot skozi skupne prostore v kleti prijetno povezuje odprte bivalne prostore v zgornjih nadstropjih in s tem ustvarja kontinuirane sekvence prostorov. Podobno vodilo je bilo uporabljeno tudi na ravni znotraj posameznih stanovanj, saj se je razgibanost prostorov prilagajala organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti. Prav omogočanje vidne povezave med prostori in zagotavljanje občutka zasebnosti je element vile, ki se odraža v ustvarjanju povezovalnega in vitalnega bivalnega okolja.

POVEZOVALNO IN VITALNO BIVANJSKO OKOLJE

VELIKA MERA ZASEBNOSTI IN EDINSTVENA IZKUŠNJA

Pri načrtovanju razporeditve prostorov in izbire notranje opreme so arhitekti veliko časa posvetili tudi življenjskim navadam sodobnega sveta, ki narekuje hiter ritem in raznolik vsakdan. Prav vsi prebivalci moderne vile bodo v stanovanjih našli potrebno intimo, vsakodnevni opravki pa bodo enostavnejši zaradi predvidevanja idealnih scenarijev, ki so jih arhitekti prevedli v domiselno oblikovanje, uporabo naravnih materialov in razporeditev elementov v stanovanjih, ki zato nudijo svojevrstno izkušnjo. Vhodna vrata stanovanj omogočajo vstop na prstni odtis, skrit za magnetom, in magnetno zaklepanje. Vsa notranja vrata stanovanj so lepo poravnana s steno s skritimi nasadili, brez okvirjev, kar prispeva k izjemno elegantnemu in čistemu videzu, odlikujejo pa jih dizajnerske kljuke. V stanovanjih se nahajajo tudi hitre tipke za prezračevanje kopalnice in kuhinje. Ogrevanje v stanovanjih je urejeno s termostatom.
Velika prednost stanovanj je tudi možnost individualne izbire keramike, parketa in furnirja notranjih vrat. Parket in keramika najvišjega cenovnega razreda bosta na voljo v vseh tipih in barvah, v pomoč pri izbiri pa vam bodo tudi arhitekti. V prostornih kopalnicah s podometno izvedbo tušev, so poleg visokokakovostne keramike po lastni izbiri vgrajene tudi vrhunske armature priznanega proizvajalca. Arhitekti bodo za vas na voljo tudi pri izbiri notranje opreme in svetil.

INDIVIDUALNOST IN UREDITEV PO VAŠIH ŽELJAH

VELIKI ATRIJI IN BALKONI NIZAJO OBČUTKE BIVANJA V SAMOSTOJNI VILI

Če si želite bivati v sodobni vili z modernim dizajnom in najkakovostnejšo opremo in vrhunskimi materiali, so stanovanja v Vili Gradaški, ki prepričajo z unikatnostjo, edinstvenimi elementi in lepimi razgledi, odlična izbira. Stanovanja s svojo eleganco in čudovitimi terasami oziroma atriji nizajo neskončne možnosti za užitke in bodo prepričala tudi najzahtevnejše.
Vila Gradaška zaradi edinstvenosti, izjemne lokacije in redkosti primerljivih nepremičnin predstavlja varno in dolgoročno naložbo, ki poleg vrhunskega udobja in kakovosti bivanja predstavlja pomemben segment pri odločitvi za izjemno nepremičnino v središču Ljubljane.