Project name:

STANOVANJE S1

Project description:

trnovo-18


STANOVANJE Z IZJEMNIM ATRIJEM, KI NUDI VELIKO ZASEBNOSTI V SAMEM CENTRU MESTA

Največja prednost pritličnega stanovanja je razkošno velik atrij, ki nudi veliko zasebnosti, možnost ureditve zeliščnega vrta ter obilo užitkov v prostem času.

Stanovanje odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris. Ob vstopu v stanovanje nas pričaka ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora. Iz hodnika stopamo v shrambo oziroma utility, na desni pa se nahaja tudi lepo opremljena in praktična dnevna toaleta.


Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov, saj se je razgibanost prostorov prilagajalo organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom. Moderno zasnovana kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega kuhinjskega otoka in je primerno razgibana, zadovoljila pa bo tudi navdušene ljubitelje kulinarike.

Celoten dnevno-bivalni del je vključno z jedilnim kotom, kuhinjo in dnevno sobo pretežno zastekljen, zato omogoča hiter prehod v atrij stanovanja iz vseh njegovih prostorov.

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti. Resnično veliko svetlobe sicer pride prav v vseh letnih časih, a predvsem v toplejših dneh boste prijetne trenutke gotovo z največjim veseljem preživljali tudi na čudovitem atriju, ki obkroža celotno stanovanje.

Atrij nudi primerno zasebnost in tudi sicer je v celotnem stanovanju, tako v dnevno-bivalnem kot spalnem delu, zagotovljeno veliko intime. Ker je atrij izjemno velik, boste poleg romantičnih trenutkov v dvoje lahko kakovostno preživljali tudi prosti čas z družino oziroma gostili večjo družbo.

Spalni del stanovanja nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. Udobje najdete v prostorni spalnici, h kateri spadata tudi praktična garderoba in lastna kopalnica.

Bistvo stanovanja, ki je zračno in diha z vami, se čudovito odraža tudi v spalnici z razkošno posteljo. Spalnica ni obremenjena z odvečnim pohištvom. Poleg spalnice je tudi kopalnica s kadjo, tušem in dvema umivalnikoma. Vse toalete v stanovanju imajo okna in s tem dnevno svetlobo. Vse postelje v spalnicah so obrnjene prosti severu, kar ob mirni lokaciji nudi še dodatno garancijo za dober počitek.

Otroškim sobam pripada dodatna samostojna prostorna kopalnica s tušem in modernimi visokocenovnimi dizajnerskim armaturam


Lega: Pritlično stanovanje z atrijem
Kvadratura: 237,38 m2
Kvadratura atrija: 51,01 m2
Tloris: Tloris Pritličja S1
Cena (vključuje 2 parkirni mesti v garaži in DDV): 750.000 EUR


DOGOVORITE SE ZA OGLED