ELITNA LOKACIJA Z VELIKO ZELENIH POVRŠIN IN ZASEBNOSTI

Na elitni lokaciji v samem središču Ljubljane

...in hkrati toliko na obrobju, da ste obdani z zelenimi površinami, se nahaja urejena večstanovanjska vila. Moderna vila nudi veliko zasebnosti, omogoča vrhunsko udobje, najvišjo kakovost bivanja ter se ponaša s prestižem in eleganco.

LEPI POGLEDI NA ZELENO OKOLICO IN GRAJSKI GRIČ

Prenovljeno obrežje s parkom ob Gradaščici, preko katerega se razprostira razgled na Barje in Krim, nudi možnost sprostitve. Razgledi se s te izjemne lokacije sicer odpirajo tudi na Polhograjske Dolomite, na Ljubljanski grad ter na Trnovsko cerkev.

AMBIENTALNA SKLADNOST

Urejena okolica z vrtom vile temelji na ambientalni skladnosti, lepo se sklada z okolico in tvori pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Okolica je zasnovana tako, da lahko ponudi največ in je razumljena kot podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa je vila obdana z zelenjem. Tudi vrt oziroma urejen atrij bližnje Glasbene šole z orehom in drugim zasajenim zelenjem nudi sprostitev za oči in dušo. Del zemljišča vile predstavljata lastniška atrija pritličnih stanovanj, ki sta delno urejena kot terasa, ostali del okolice vile pa je ozelenjen.  

UREJEN SPREHOD DO MESTNEGA SREDIŠČA

Planirana ureditev Eiprove in Aškerčeve bo že v osnovi urejen sprehod do mestnega jedra naredil še prijaznejši in tako bo cona umirjenega prometa pomaknjena vse do obronka vile. Sprehodi do mestne tržnice in parka Tivoli ter neposredna bližina obrežja Ljubljanice in rekreacijskih površin na Golovcu zagotavljajo resnično veliko lepih pogledov in dobrega občutka zaradi bližine narave, a hkrati tudi urbanega življenja.

Elitna lokacija blizu VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE za ljubitelje miru in rekreacije

Vila je sicer čisto blizu avtocestnega obroča, do katerega vodi bližnja mestna vpadnica, hkrati pa zemljišče nudi veliko miru in intime, tako zaradi kakovostne izdelave in umeščenosti objekta kot zaradi aktivnosti, ki v znatnem obsegu zmanjšujejo število avtomobilov v centru in bližnji okolici, kamor spada tudi biser na Gradaški ulici. Lokacija večstanovanjske vile je razpeta med urbanim središčem in zatišjem narave ter zelenja. V le nekaj minutah smo v čudoviti naravi in v strogem središču mesta na kavi, na tržnici, v modni hiši ali na grajskem griču.

Arhitektura je orodje, ki združuje nezdružljivo in prav v stanovanjih v Vili Gradaški je to izjemno lepo vidno, saj je okolica lepo prenesena v notranjost razkošnih stanovanj. Stanovanja v vili nudijo izjemno izkušnjo doživljanja bivalnega prostora.

Fotogalerija

Preberi več o nadstandardnih stanovanjih
Klikni za več